64
Συνέπεια

Πλήρης τήρηση των χρονοδιαγραμάτων που σας ορίζουμε και των υλικών που σας εγκαθιστούμε σύμφωνα πάντα με τις απαιτήσεις του πελάτη στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.

9
Ποιότητα

Πιστοπιημένα Υλικά Υψηλών Προδιαγραφών

22
Αξιοπιστία

Υπεύθυνη Εργασία σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας και Εγγύηση προϊόντων διότι χρησιμοποιούμε τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα της αγοράς για την δική σας ασφάλεια

33
Εξειδίκευση

Συνεχής Παρακολούθηση Σεμιναρίων ούτως ώστε οι εργασίες μας και τα προϊόντα να βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογίας.

Λίγα λόγια για εμάς

Η εταιρεία μας, εξουσιοδοτημένη στην κατασκευή κουφωμάτων etem, εγγυάται για την κατασκευή, την τοποθέτηση και βεβαίως τη συντήρηση των κουφωμάτων που αναλαμβάνουμε. Η εμπειρία μας στον χώρο της κατασκευής κουφώματος και ρολού μάς προσφέρει τη δυνατότητα να αντεπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε αρχιτεκτονική απαίτηση, σε οποιαδήποτε ειδική κατασκευή που επιθυμείτε με πολλές επιλογές και εναλλακτικές λύσεις ως το τελικό αποτέλεσμα. Η εξειδίκευσή μας πάνω στο ρολό, ξύλινο, πλαστικό, αλουμινίου, μας καθιστά έτοιμους να βοηθήσουμε, να αντικαταστήσουμε ή να επιδιορθώσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε. Βέβαια δεν μένουμε εκεί, καθώς τα χρόνια περνούν και η εξέλιξη είναι πλέον τεράστια, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στους αυτοματισμούς που πλέον κάνουν τη ζωή σε κάθε σπίτι πολύ πιο εύκολη. Η συνεργασία μας με τη SOMFY ΕΛΛΑΣ και η πιστοποίηση Somfy EXPERT μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας ευκολία και ασφάλεια με την τοποθέτηση μοτέρ σε οικιακά ρολά, γκαραζόπορτες, ρολοκουρτίνες και για οποιαδήποτε άλλη απαίτηση είμαστε εδώ να βρούμε μαζί ιδέες και λύσεις. Αρμοδιότητές μας επίσης είναι η μεγάλη γκάμα που έχουμε σε πόρτες ασφαλείας με γρήγορη και άψογη τοποθέτηση, σήτες και ειδικές κατασκευές αλουμινίου/σιδήρου. Φέρουμε πιστοποιημένη διαδικασία παραγωγής FPC και δήλωση επιδόσεων CE με αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε και κύριο στόχο την ικανοποίηση του πελάτη, μέσα από τη δουλειά μας. Με ένα τηλεφώνημά σας ένας εξειδικευμένος τεχνικός μας έρχεται στο χώρο σας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για να σας λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία.