Μπαλκονόπορτα Αλουμινίου ή PVC;

Το αλουμίνιο, σαν υλικό, λόγω της συμπεριφοράς του αλλά και των τεχνικών ιδιοτήτων του, είναι το ιδανικό υλικό για τις κλιματολογικές συνθήκες της χώρας μας.

Στην Ελλάδα έχουμε μεγάλες διακυμάνσεις θερμοκρασίας μέσα στο χρόνο. Δυνατό ήλιο, υψηλές θερμοκρασίες το καλοκαίρι και τσουχτερό κρύο το χειμώνα με χαμηλές θερμοκρασίες. Τα κουφώματα πρέπει να αντέχουν και να μας προστατεύουν από τις εξωτερικές συνθήκες όλο το χρόνο το ίδιο καλά.

Τα κουφώματα αλουμινίου, έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται πλήρως στις κλιματολογικές συνθήκες της χώρας μας.

Τα συνθετικά – πλαστικά κουφώματα (PVC) έχουν σχεδιαστεί και χρησιμοποιούνται σε χώρες της Β. Ευρώπης όπως η Γερμανία, το Βέλγιο , το Λουξεμβούργο και τις Σκανδιναβικές
χώρες.

Τα συνθετικά – πλαστικά κουφώματα (PVC) είναι κυρίως Γερμανικά και Γαλλικά και δεν έχουν σχεδιαστεί για τις κλιματολογικές συνθήκες της Ελλάδος.

Τα κουφώματα αλουμίνιου:

  1. Δεν αλλοιώνονται με τον χρόνο
  2. Έχουν ανάγκη ελάχιστης συντήρησης
  3. Eχουν απεριόριστες δυνατότητες κατασκευής σε οποιοδήποτε μέγεθος , τύπο και σχήμα καλύπτουν όλες τις επιλογές σας. Συρόμενα , επάλληλα, σταθερά, ανοιγόμενα, περιστρεφόμενα, πτυσσόμενα, για μεγάλα ανοίγματα κλπ.
  4. Το αλουμίνιο μπορεί να βαφτεί σε ότι χρώμα θα επιλέξετε από μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και αποχρώσεων ξύλου που διαθέτει ειδικά η Europa και να παραμείνει αναλλοίωτο στο χρόνο.
  5. Το αλουμίνιο είναιμη τοξικό, φιλικό προς το περιβάλλον και 100% ανακυκλώσιμο
    (Δεν είναι συνθετικό δεν είναι πλαστικό)

Επιπλέον

Έχουν μονωτικές και ηχομονωτικές ιδιότητες. Δεν είναι τυχαίο, ότι τα κουφώματα αλουμινίου τα προτιμά το 80% των καταναλωτών στην Ελλάδα.

Τα κουφώματα αλουμινίου τοποθετούνται εδώ και πολλά χρόνια σε όλες τις καλές και απαιτητικές κατασκευές της χώρας και προτιμούνται από τους καλύτερους κατασκευαστές και αρχιτέκτονες της χώρας μας.

Τα Ελληνικά κουφώματα αλουμινίου, λόγω των ιδιοτήτων τους έχουν ισχυρή διείσδυση στις Αραβικές Χώρες και της Αφρικής που έχουν υψηλές θερμοκρασίες και γενικά έντονες διακυμάνσεις θερμοκρασίας.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *